Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:230975 kpl

Käyttäjäkokemuksia

"Oma mielipiteeni muutamien testilenkkien  jälkeen on seuraava:
 
Mielestäni nämä mr-suitset on kuin tehty ahkerasti maastoileville issikoille! Näistä saa sekunnissa tehtyä riimun, kuolaimien pikalukot auki napsauttamalla ja miten helppoa on siinä sitten itse istua kannon nokkaan eväitä mutustamaan ja antaa hevosen syödä vihreetä paussin aikana. Ja miten paljon yksinkertaisempaa ja miellyttävämpää tämä on, kuin laittaa riimu suitsien alle ja solmia riimunnaru kaulan ympäri, jolloin hevonen näyttää törkykasalle ja sen olo epämukavalle. Vaellustallien ehdoton varuste -jos minulta kysytään."
 
 
Terveisin,
 
Mari


"Heips!

BioThanesuitset on meillä ollut käytössä noin vuoden ajan,eli on ratsastettu niillä niin sanotusti kesät talvet.Nyt en kyllä niistä enää luopuisi. Ominaisuuksiltaan ne on   huomattavasti nahkasuitsia paremmat ja monipuolisemmat. Ne on kätevät siitä, että niistä saa tehtyä näppärästi riimun napsauttamalla vain kuolaimet irti poskiremmeistä. Lenkin jälkeen, kun pesee kuolaimet niin voi samalla upottaa suitsetkin vesiämpäriin ja huuhtaista  suurimmat kuolat niistäkin pois. Varsinkin kun omistaa sellaisen pollen, joka aina jollain ihmeen kaupalla saa sitä kuolaa melkein niskaremmiin saakka kieltään heittelemällä. :) BioThane suitset eivät myöskään hierrä pitemmälläkään lenkillä, vaikka hepo hikoilisi reilustikin. Pikalukot ohjissa ja kuolaimissa on todella kätevät. Matkaratsastuskisoissa pikalukot ovat osoittautuneet aivan huippu käteviksi. Tauolla saa todella näppärästi kuolaimet suitsista irti nopeasti niin, että hepon on helppo syödä taukoheinänsä. Samalla saa ohjista muodostettua,vaikka hieman pidemmän rimunnarun kun irrottaa toisen ohjan toiselta puolelta kuolainrenkaasta. Näin hepon on helppo mennä vaikka kisan jälkeen piehtaroimaan suitset päässä, jos siltä tuntuu. Meille piehtarointi kisan jälkeen on melkein ennemmin sääntö kuin poikkeus.

Aluksi myös epäilytti hieman, että miten BioThane suitset kestää talvella, mutta hyvin tuntuivat silloinkin toimivan.Suitset on vieläkin, kuin uudet. Eikä talven pakkaset murtaneet niitä mistään kohtaa, vaikka sitä aluksi hieman epäilinkin.En ole vielä keksinyt oikeastaan mitään huonoa noista suitsista. Vaikka niiden hankinta hinta onkin korkea, niin ne ovat kyllä laadukkaat ja kestävät ja niiden hoito on niin helppoa. Paljon helpompaa kuin nahkasuitsien hoito. Näin kiireiselle ihmiselle, jolla on tuli aina hännän alla, ne sopivat paremmin kuin hyvin.

Omistan suomenhevosen, jolla on kohtalaisen iso pää ja suitset sopivat jopa sen päähän, joten säätövaraa niissä on reilusti. Talvella tilasin niihin hieman pidemmän leukaremmin, koska alkuperäinen oli mielestäni ehkä aavistuksen liian tiukka, kun oli tota talvikarvaa alla. Todella hyvä juttu, että suitsiin saa vielä tilattua varaosiakin jos tarvitsee. Eikä hintakaan päätä huimannut, mikä oli positiivinen yllätys."

T:Tea Holm


"Ensimmäinen hankinta oli tietysti kirkkaan vihreät (taitavat olla edelleen ainokaiset suomessa) matkasuitset joista ei tosiaan keksi pahaa sanottavaa. Käytössä ovat nyt olleet kesät talvet jatkuvasti kolme vuotta ja ovat edelleen kuin uudet. Välillä vetästään sienellä vesiämpärissä ja taas kiiltävät. Todella kätevät kisoissa kun voi jo kuljetukseen laittaa riimun päähän ja sitten kisapaikalla kuolaimet. Olenkin kaikille sanonut, että vaikka lopettaisin matkaratsastuksen niin noista suitsista en luovu ikinä.

Martingaali oli seuraava hankinta (pakko oli vaihtaa nahkainen pois kun löytyi kirkkaan vihreä) ja se ihan yhtä kätevä pikalukkoineen. Lenkillä kylmäämisen jälkeenkin  saa ihan sovinnolla pois toisin kuin nahkaset jotka kastuessaan olivat ihan korppua.

E-Z Ride Nylon jalustimet ovat olleet käytössä vajaan vuoden. Pitkällä matkalla polvet ei väsy niin paljon kun joustoa löytyy. Lisäksi leveässä jalustimessa jalka on jotenkin tukevammin ja hevosen hypätessä yllättäen jonnekkin jalka ei helpolla luiskahda pois jalustimesta.

Saddle Bums- matkaratsastushousut hommasin samaan aikaan jalustimien kanssa. Hermot meni ainaisten hiertymien kanssa. Tosin kuten mainostetaan, että housuja voi käyttää ilman alkkareita niin sanoisin jopa, että housuja täytyy käyttää ilman alkkareita. Lähes kaikki alkkarit joita on alla ollut pidemmillä matkoilla ovat jalkataipeesta hiertäneet . Lisäksi kun housuissa on nämä toppaukset takamuksissa (vaippahousut ;) ) ja polvissa, niin alushousujen kanssa takamus kuumenee siihen malliin että alkaa lähes vaahtoamaan. Miinuksena näistä mainittakoon, että väri voisi olla kesäkuumalla joku muu kuin musta. Muuten ovat siitä jännää materiaalia, että eivät ole talvella kylmät eikä kesällä kuumat."

Suosittelen! –Minna-